211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

H απάντηση της Πύλης Αξιού για τον λουλουδοπόλεμο στον Παντελίδη

Bανδή Παντελίδης Μαρτάκης εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με μία ανακοίνωση μέσω των social media το κέντρο απαντά

Πανικό στα social media προκάλεσε, τις τελευταίες μέρες, ο λουλουδοπόλεμος στον Παντελή Παντελίδη, από τους θαμώνες του κέντρου, κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς εμφανίσεών του  στην Πύλη Αξιού. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, με τον τραγουδιστή να είναι στην κυριολεξία καλυμμένος από ένα βουνό λουλουδιών, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και μεταξύ αυτών, πολλές αρνητικές κριτικές.

Το συμβάν, αλλά και την αντίδραση μεγάλης μερίδας του κόσμου, θέλησε να σχολιάσει το ίδιο το κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι ιθύνοντές του, αναρτώντας ένα κείμενο στο Facebook, προς απάντηση όλων όσων κατηγόρησαν τόσο αυτούς, όσο και τον καλλιτέχνη.

pili-axiou

Παράλληλα, ο Παντελής Παντελίδης, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών, που έκανε μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη στην Πύλη Αξιού, ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στην Αθήνα. Ύστερα από μία μικρή περίοδο ξεκούρασης, θα ανέβει και πάλι στην πίστα του Τeatro, από όπου θα απογειώσει και πάλι το κέφι. Ελάχιστος καιρός απέμεινε λοιπόν, μέχρι τη στιγμή που οι θαυμαστές του θα τον απολαύσουν και στην πρωτεύουσα. Να τον δούμε άραγε σε συνεργασία με το ίδιο σχήμα; Πολύ σύντομα θα μάθουμε!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024