211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Με ποιό σχήμα διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής;

vertis 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια, ο διάσημος τραγουδιστής!

Τι κι αν περνά ακόμα μία από τις πιο πιεστικές σεζόν του, μιας και οι εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών σπάνε ταμεία για ακόμα μία φορά; Ο Νίκος Βέρτης, παρά την κούραση, φροντίζει το τελευταίο διάστημα, τις βραδιές που το κέντρο είναι κλειστό, να δίνει το παρών σε άλλα κέντρα, παρακολουθώντας το πρόγραμμα αγαπημένων συναδέλφων του. Κάπως έτσι, την περασμένη εβδομάδα, τον είδαμε να διασκεδάζει στο Baraonda, όπου τις εμφανίσεις του κάνει ο Τόλης Βοσκόπουλος, ενώ χθες το βράδυ, τον είδαμε και πάλι έξω.

Τη φορά αυτή, ο διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε με το πρόγραμμα του Βασίλη Καρρά και του Γιώργου Μαζωνάκη στο Έναστρον. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, διασκέδασε μέχρι πρωίας με το πρόγραμμά τους και τις επιτυχίες τους, μιας και οι δύο είναι από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Βασίλης Καρράς και Γιώργος Μαζωνάκης τα έδωσαν όλα από τη σκηνή του αγαπημένου στεκιού και παρουσίασαν και πάλι ένα πρόγραμμα που καταχειροκροτήθηκε.

Η φετινή τους συνύπαρξη αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν, αφού οι δύο τραγουδιστές δεν είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μας δίνουν μία μοναδική ευκαιρία να απολαμβάνουμε ένα από τα πιο ιδιαίτερα προγράμματα της σεζόν. Αναμφίβολα, μία μουσική συνύπαρξη που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024