211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bανδή-Παντελίδης- Μαρτάκης: Πότε τελειώνουν τις εμφανίσεις τους;

Bανδή Παντελίδης Μαρτάκης εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγες ακόμα βραδιές θα μπορεί να τους απολαύσει το κοινό της συμπρωτεύουσας!

Ξεκίνησαν τη μοναδική αυτή συνεργασία, που τάραξε για τα καλά τα νερά της διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, πριν σχεδόν 2 μήνες, και τώρα, έφτασε η στιγμή να τις ολοκληρώσουν. Για λίγες ακόμα βραδιές, το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη Δέσποινα Βανδή, τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη στη σκηνή της Πύλης Αξιού, αφού το μεγάλο φινάλε των εμφανίσεών τους θα γίνει το Σάββατο αυτό, 16 Ιανουαρίου.

Ένα τελευταίο διήμερο λοιπόν απομένει για να απολαύσουμε τη μοναδική αυτή μουσική συνάντηση, που δεν έχει ξαναγίνει και οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι. Σε τρελά κέφια λοιπόν θα βρίσκονται οι τρεις καλλιτέχνες την ερχόμενη εβδομάδα, και αναμφίβολα, θα προσπαθήσουν να να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να απολαύσουμε ένα όσο το δυνατόν αρτιότερο πρόγραμμα.

Οι δύο τελευταίες βραδιές αναμένεται να είναι σίγουρα και από τις πιο εντυπωσιακές. Παράλληλα, οι τρεις τραγουδιστές θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τις επερχόμενες εμφανίσεις τους, που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Να τους δούμε άραγε μαζί στην πίστα και την πρωτεύουσα; Το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό τους στην Αθήνα θα ανυπομονούσε για κάτι τέτοιο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024