211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Που διασκέδασε την εβδομάδα αυτή;

Γιάννης Πλούταρχος τραγουδαει
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους του

Η αλήθεια είναι πως σπανίως βλέπουμε τον Γιάννη Πλούταρχο σε δημόσιες εξόδους του. Ο διάσημος τραγουδιστής προσπαθεί να μην συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, όταν δεν πρόκειται για τη δουλειά του, κι έτσι, οι εμφανίσεις του είναι ελάχιστες και σπάνιες. Μία από αυτές, ωστόσο, έκανε την περασμένη εβδομάδα, αφού πέρασε μία ξεχωριστή βραδιά στο αγαπημένο στέκι στο Γκάζι, Shamone.

O αγαπημένος καλλιτέχνης παρακολούθησε την παράσταση «Περασμένα Ψεκασμένα», που παρουσιάζεται τη σεζόν αυτή από το stage του μαγαζιού, και φυσικά, όταν οι ηθοποιοί ειδοποιήθηκαν για την παρουσία του, τον ανέβασαν στη σκηνή, προκειμένου να χαρίσει στο κοινό μερικές επιτυχίες του. Και φυσικά, ο Γιάννης Πλούταρχος δέχθηκε την πρόταση, κερδίζοντας στη συνέχεια το πιο θερμό χειροκρότημα.

ploutarxos ploutarxos-fotis ploutarxos-live

Την περίοδο αυτή, ο Γιάννης Πλούταρχος, συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Posidonio, έχοντας στο πλευρό του τη Φανή Δρακοπούλου. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο τραγουδιστές, μαζί με το υπόλοιπο σχήμα, που απαρτίζεται από νέους καλλιτέχνες, ξεσηκώνουν για τα καλά το κοινό και προκαλούν τον απόλυτο πανικό στην πόλη. Άλλωστε, ο Γιάννης Πλούταρχος ακολουθείται φανατικά από το κοινό του εδώ και χρόνια σε ό, τι κι αν κάνει. Και ο καλλιτέχνης μας χαρίζει έναν ακόμα χειμώνα ατελείωτης διασκέδασης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024