211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Μαραντίνης: Θα τον δούμε τελικά στη θέση του κριτή;

Θοδωρής Μαραντίνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι απαντά ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του στο X-Factor;

Το δημοφιλές μουσικό σόου, που στο παρελθόν είχε προβληθεί και πάλι στη χώρα μας, ετοιμάζεται να κάνει σύντομα τη  μεγάλη επιστροφή στις οθόνες μας, και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής επιστρατεύονται για να καθίσουν στις καρέκλες των κριτών, για ακόμα μια φορά. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι πολλά. Και οι οριστικές συμμετοχές έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν πως θα κάτσουν στην καρέκλα του κριτή, ήταν και εκείνο του Θοδωρή Μαραντίνη. Τον frontman των Onirama πέτυχαν οι κάμερες χθες το βράδυ, στο Εstate, όπου εμφανίζεται φέτος με τον Σάκη Ρουβά και απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τη συμμετοχή του. «Δεν θα είμαι τελικά. Κάναμε κάποιες κουβέντες, αλλά δεν λειτούργησε. Από εκεί και πέρα, όλα καλά και όλα γίνονται για κάτι καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Ούτως ή άλλως, ο χρόνος του την φετινή σεζόν είναι περιορισμένος, μιας και οι εμφανίσεις του στο Estate έχουν απορροφήσει τον περισσότερο από το χρόνο του. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Onirama και Σάκης Ρουβάς, προκαλούν τον απόλυτο πανικό στην πόλη, από το stage του νέου στεκιού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024