211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Η οικογενειακή πρωτοχρονιάτικη φωτο που μας ενθουσίασε!

Σάκης Ρουβάς πρωτοχρονιάτικη φωτο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής πέρασε οικογενειακά τις γιορτές!

Μπορεί να εμφανίζεται στο Estate, μαζί με τους Οnirama, και λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου να έπρεπε να βρίσκεται στο αγαπημένο και νέο στέκι της πόλης, όμως, πάνω από όλα, ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας περήφανος πατέρας, και βέβαια, αποφάσισε να περάσει την ξεχωριστή αυτή μέρα με την οικογένειά του.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της γιορτινής βραδιάς, η οικογένεια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό και μας χάρισε το πιο γλυκό εορταστικό στιγμιότυπο. Ο διάσημος τραγουδιστής, κρατούσε στην αγκαλιά του το γιο του, Αλέξανδρο, ενώ η Κάτια τη μικρή κόρη της οικογένειας, Αριάδνη. Ανάμεσά τους, χαμογελαστή καθόταν η Αναστασία. Φορώντας χριστουγεννιάτικα καπελάκια και έχοντας άκρως γιορτινή διάθεση οι πέντε τους κοιτούσαν το φακό ευτυχισμένοι.

sakis-rouvas-xristougenna-500

Ο Σάκης Ρουβάς, συνεχίζει τις εμφανίσεις τους στο Estate, ενώ τις μέρες αυτές το εορταστικό πρόγραμμα μας χαρίζει μερικές ακόμα βραδιές απόλυτης διασκέδασης. Καλλιτέχνης και συγκρότημα, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή και απογειώνουν το κέφι, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024