211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χαμός στο Akanθus με τη ζωντανή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού

ο αργυρος στα μπουζουκια αθήνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζονται οι Sfera Sundays!

Ένα μοναδικό project επεφύλασσε φέτος στο κοινό του ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera, με τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές βραδιές που διοργανώνει από το καλοκαίρι, φέρνοντας στη σκηνή μεγάλων και αγαπημένων μαγαζιών της πόλης, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Ύστερα από την εμφάνιση του Χρήστου Χολίδη στο stage του Akanθus, με το δημοφιλές concept Sfera Sundays, σειρά είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Την περασμένη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας χάρισε μία ξεχωριστή και άκρως γιορτινή βραδιά από το αγαπημένο στέκι, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στο Γκάζι. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Teatro, όπου εμφανίζεται φέτος με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα, είδαμε τον διάσημο καλλιτέχνη και από μία διαφορετική σκηνή.

Και φυσικά, και πάλι, κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να μας χαρίσει μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αμείωτο κέφι και τρελή διασκέδαση, που χτύπησε και πάλι κόκκινο! Μόνο μερικά στιγμιότυπα από τη βραδιά, μας κάνουν να καταλάβουμε πως οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στον Sfera και το Akanθus! Πολύ σύντομα, σταθμός και μαγαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μας παρουσιάσουν και πάλι μία ξεχωριστή βραδιά με κάποιον από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές!

argiros-1 argiros2 argiros-3 argiros-4 argiros-5

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024