211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fever: Δες το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου

οικονομοπουλος χολιδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιές μέρες θα λειτουργήσει τις δύο εβδομάδες των Χριστουγέννων;

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται για ακόμα έναν χειμώνα το Fever, με το μοναδικό σχήμα που φιλοξενεί στην πίστα του. Νίκος Οικονομόπουλος και Χρήστος Χολίδης, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και μας χαρίζουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά προγράμματα της φετινής σεζόν, γεμάτο με μεγάλες επιτυχίες και ατελείωτο κέφι.

Το σχήμα, που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, θα είναι κοντά μας φυσικά και τα Χριστούγεννα, με τις μέρες λειτουργίας του να είναι περισσότερες, προκειμένου οι θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών να έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν τις εορταστικές αυτές βραδιές με το πρόγραμμά τους. Έτσι, κοντά μας, τις δύο αυτές εβδομάδες, θα έχουμε τους δύο τραγουδιστές με το πρόγραμμά τους τις εξής μέρες:

Πέμπτη (Παραμονή Χριστουγέννων ) 24/12
Παρασκευή (Χριστούγεννα) 25/12
Σάββατο 26/12
Πέμπτη (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) 31/12
Παρασκευή (Πρωτοχρονιά) 1/1
Σάββατο 2/1

Οικονομόπουλος Χολίδης βάζουν τα δυνατά τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα απογειώσει το ήδη ανεβασμένο κέφι των εορτών, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της πόλης. Αγαπημένες επιτυχίες, πολύ χορός και ατελείωτη διασκέδαση μας περιμένουν τα φετινά Χριστούγεννα στο Fever με τους δύο πρωταγωνιστές του να δίνουν τα ρέστα τους επί σκηνής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024