211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός Live: Δες το εορταστικό πρόγραμμα του κέντρου

αρβανιτακη πορτοκάλογλου στο βοτανικό στην αθήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιες μέρες θα μπορούμε να απολαύσουμε Αρβανιτάκη- Πορτοκάλογλου;

Μία μοναδική συνεργασία επιφύλασσε να μας παρουσιάσει φέτος η σκηνή του Βοτανικού Live. Ένα εναλλακτικό σχήμα, που αποτελείται από δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της έντεχνης σκηνής, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Νίκο Πορτοκάλογλου, έχει κάνει την είσοδό του στη φετινή νυχτερινή ζωή και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, ενώνουν τις φωνές τους και μας παρουσιάζουν ένα από τα πιο ποιοτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα στην πόλη. Κάθε Σάββατο, δίνουν το δικό τους ραντεβού στην πίστα του Βοτανικού και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Πως θα διαμορφωθεί όμως το εορταστικό πρόγραμμα του σχήματος φέτος; Οι μέρες που θα παραμείνει κοντά μας και θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες επιτυχίες, θα είναι οι εξής:

Παραμονή Χριστουγέννων, Πέμπτη (24.12)

Σάββατο(26.12)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη (31.12)

Σάββατο (02.01)

Δύο επιπλέον παραστάσεις λοιπόν θα μπορούμε να απολαύσουμε μέσα στις γιορτές από τους αγαπημένους καλλιτέχνες, που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας για ακόμα μία σεζόν στην πόλη. Μεγάλες επιτυχίες χρόνων και ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι περιμένει όλους όσους θα θέλουν να περάσουν τις γιορτινές βραδιές τους στο Βοτανικό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024