211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο Ηοtel Ermou

δέσποινα βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τούρτα που έσβησε, κατά τη διάρκεια του προγράμματός της!

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε τις φετινές της εμφανίσεις στο Hotel Ermou, το οποίο εγκαινίασε κιόλας, μιας και πρόκειται για μία νέα είσοδο στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης. Η Άννα Βίσση επέστρεψε στις πίστες και φυσικά το γεγονός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της πόλης, με την τραγουδίστρια να δίνει και πάλι τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής.

vissi

Σήμερα, η Άννα Βίσση έχει τα γενέθλιά της, και χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, την περίμενε η πιο ευχάριστη έκπληξη. Όταν πέρασαν τα μεσάνυχτα, οι συνεργάτες της μετέφεραν στη σκηνή μία τούρτα γενεθλίων, κάνοντάς της την πιο ευχάριστη και συγκινητική έκπληξη.

vissi2_h_645_461

Η ορχήστρα έπαιξε το τραγούδι των γενεθλίων και η διάσημη τραγουδίστρια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της. Όμως εκείνη, δεν ήταν η μοναδική τούρτα, αφού αργότερα, ανέβασε στα social media, μία φωτογραφία με μία τούρτα σε σχήμα γουρουνίτσας. Φυσικά, με το post αυτό έγινε και πάλι το επίκεντρο στο διαδίκτυο, ενώ τα likes και οι ευχές δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό. Τα φετινά της γενέθλια θα είναι σίγουρα από τα πιο ξεχωριστά, αφού τα πέρασε σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης. Χρόνια πολλά, Άννα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024