211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ: ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια διάσημη επίσκεψη είχε ο αγαπημένος καλλιτέχνης!

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Γιαννιά στο Barbarella έχουν κερδίσει φέτος όλες τις εντυπώσεις και συνεχίζουν, με αμείωτο ρυθμό, να τραβούν τα βλέμματα όλων. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, βρίσκεται στα καλύτερά του, και η σειρά αυτή εμφανίσεών του έχει γνωρίσει τεράστια ανταπόκριση από το κοινό.

Κάθε εβδομάδα, πλήθος θαυμαστών του συρρέει στο αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας να τον απολαύσει και να περάσει μερικές ανεπανάληπτες στιγμές, με το μοναδικό του πρόγραμμα και τις διαχρονικές του επιτυχίες. Ανάμεσα σε αυτούς, πολλές φορές υπάρχουν και επώνυμες παρουσίες, που δίνουν το παρών και διασκεδάζουν με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Το περασμένο Σάββατο, στο κέντρο βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα, που διασκέδασε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, μέχρι πρωίας. Η διάσημη τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, πήρε το μικρόφωνο και χάρισε στους παρευρισκόμενους μερικές μεγάλες της επιτυχίες, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα, ενώ η ίδια φάνηκε να το διασκεδάζει στο έπακρο καθόλη της διάρκεια της παραμονής της. Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων έφτασε στο τέλος της, ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ελπίζουμε σύντομα, να απολαύσουμε το διάσημο τραγουδιστή και από την πρωτεύουσα, από όπου έχουμε να τον δούμε αρκετό καιρό!

zina-giannias

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024