211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

KAITH ΓΑΡΜΠΗ APOTHEKE ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δείτε την αφίσα της Καίτης Γαρμπή για το Apotheke!

Ύστερα από το τέλος των περσινών της εμφανίσεων στο Central live, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις και ανέβασε και πάλι κατακόρυφα τις μετοχές της, η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει και φέτος στη νυχτερινή Αθήνα πιο δυναμικά από ποτέ, και έτοιμη να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Μαζί της, η εκρηκτική Josephine, που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας. Όλα αυτά θα συμβούν στη σκηνή του μοναδικού Apotheke!

Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, όπου οι δύο καλλιτέχνιδες θα ανέβουν για πρώτη φορά στο stage και θα υποδεχτούν το κοινό του αγαπημένου μαγαζιού, κρατώντας μας την καλύτερη συντροφιά. Και φυσικά, οι τελευταίες λεπτομέρειες είναι πλέον σχεδόν έτοιμες με την αφίσα του σχήματος να έχει ήδη κυκλοφορήσει.

garbi-afisa

Η συνεργασία αυτή αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες αλλά και ξαφνικές εκπλήξεις στη νυχτερινή ζωή, μιας και στο αγαπημένο μαγαζί, που φέτος άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά, τραγουδούσε ο Ηλίας Βρεττός. Ύστερα από τη διακοπή της συνεργασίας αυτή, τη σκυτάλη αναλαμβάνει η Καίτη Γαρμπή που θα μας απογειώσει. Λίγο ακόμα απέμεινε για τη μεγάλη πρεμιέρα, όπου θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024