211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ANNA ΒΙΣΣΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ HOTEL ERMOU

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πανικός στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Hotel Ermou!

Την περασμένη Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, η Άννα Βίσση έκανε τη μεγάλη της επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα, ύστερα από μία μακρά απουσία, και υποδέχτηκε το κοινό της από τη σκηνή του νεοσύστατου, Hotel Ermou. Το κέντρο ήταν κατάμεστο από νωρίς το βράδυ -οι πόρτες ανοίγουν γύρω στις 21.30- ενώ η διάσημη σταρ ανέβηκε στο stage, περίπου δύο ώρες αργότερα, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Αγαπημένες της επιτυχίες από τα παλιά, αλλά και τα τραγούδια από το νέο της δίσκο, «Συνέντευξη», συνέθεσαν το μουσικό τοπίο της πρώτης και μεγάλης βραδιάς, που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, σε τρελά κέφια, υποδέχτηκε το κοινό της και άνοιξε αυτό τον κύκλο εμφανίσεων με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, εκείνη, μαζί με τον Νικόλα Ραπτάκη και τη Νατάσα Μηνδρινού, αλλά και τους μουσικούς που τη συνοδεύουν επί σκηνής, θα μας χαρίζουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, με πιο ροκ διάθεση, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της πόλης για τα καλά. Η μεγάλη της επιστροφή στην πόλη θα είναι αναμφίβολα ένα από τα highlights στη φετινή διασκέδαση της πόλης, που σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Ένας μοναδικός προορισμός διασκέδασης, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024