211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ONIRAMA SCLUB ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ξεκινά τις εμφανίσεις του ο Σάκης Ρουβάς στο SClub;

Την μεγάλη του επιστροφή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας ετοιμάζει πολύ σύντομα ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας στο πλευρό του τους Onirama. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ύστερα από μια μακρά απουσία από τις πίστες της πόλης, επιστρέφει και μας παρουσιάζει δυναμικά, μαζί με ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της τελευταίας δεκαετίας, μια μοναδική σειρά εμφανίσεων, με την ονομασία «A night to remember».

Το σχήμα, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη, όπου προκάλεσα κυριολεκτικά πανικό, ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα, όπου επίσης θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και πάλι. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, μέχρι τη στιγμή που θα δούμε στη σκηνή του SClub, τους διάσημους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα, που λίγοι θα καταφέρουν να ανταγωνιστούν.

Στο χώρο που κάποτε στεγαζόταν το ιστορικό Villa Mercedes, τις πόρτες του θα ανοίξει για πρώτη φορά το SClub, την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά προγράμματα της πόλης. Λίγο χρόνος απέμεινε μονάχα, για να μπορέσει το ατελείωτο κοινό, τόσο του Σάκη Ρουβά όσο και των Onirama, να τους απολαύσει μαζί on stage.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024