211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ANNA BIΣΣΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ HOTEL ERMOU

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Hotel Ermou

Λίγες ώρες απέμειναν μονάχα, μέχρι να ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, το Ηοtel Ermou, το νέο μουσικό στέκι της πόλης, που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η νέα μουσική σκηνή της Αθήνας, θα κάνει την είσοδό της στη νύχτα, φιλοξενώντας στη σκηνή της την μοναδική Άννα Βίσση, και αναμφίβολα, θα φέρει τα πάνω κάτω στη νύχτα.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, Hotel Ermou Άννα Βίσση θα μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και αγαπημένες επιτυχίες, ενώ οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, θα συρρέουν κάθε φορά, για να την απολαύσουν στη μεγάλη της επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, φαίνεται πανέτοιμη να επιστρέψει πολύ δυναμικά στα δρώμενα της νύχτας, ύστερα από μία μακρά απουσία το τελευταίο διάστημα. Πλέον, έχοντας στις αποσκευές της τις επιτυχίες της, αλλά και τα κομμάτια του τελευταίου της δίσκου, «Συνέντευξη», που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει και θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή της πόλης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα λοιπόν, για τη μεγάλη επιστροφή της στην πόλη, και το ξεκίνημα μίας νέας εποχής στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024