211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

MEΛΙΣΣΕΣ PLAYMEN BOX ATHENS ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αύριο η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των Playmen-Μέλισσες στο Box Athens!

Ένα από τα πιο αγαπημένα και επιτυχημένα νεανικά συγκροτήματα, οι Μέλισσες, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με το διάσημο dj δίδυμο, τους Playmen, και το αποτέλεσμα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Οι καλλιτέχνες, ξεκινούν την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, τις εμφανίσεις του στο stage του Box Athens και θα προκαλέσουν τον απόλυτο πανικό στην πόλη.

Η συνεργασία αυτή είναι δοκιμασμένη στο χρόνο, μιας και Playmen και Μέλισσες έχουν συνεργαστεί και άλλες φορές στο παρελθόν, και τα αποτελέσματά της πάντοτε ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχή. Αυτή τη φορά, συνυπάρχουν μουσικά, για πρώτη φορά, στη σκηνή του Box Athens, στην οδό Πειραιώς 130, και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στο κέντρο της Αθήνας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το νέο στέκι έχει όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη το χειμώνα 2015-16. Μπορεί να αποτελεί μία νέα είσοδο στη νύχτα, όμως στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονταν παλαιότερα Venue και W, δύο από τα μεγαλύτερα clubs της πόλης. Έχοντας λοιπόν, τέτοιο παρελθόν, το Box Athens, δεν μπορεί παρά να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στη νύχτα, ειδικά, αν σκεφτούμε και τις προσεγμένες επιλογές καλλιτεχνών που έκανε για φέτος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024