211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΝΟ GOTHAM CITY ΕΠΩΝΥΜΟΙ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια διάσημη τραγουδίστρια διασκέδασε στο Gotham City την εβδομάδα αυτή;

Ο απόλυτος πανικός επικρατεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στο Gotham City και τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Λευτέρης Πανταζής και Νίνο συνεργάζονται για πρώτη φορά φέτος, και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ξέφρενη διασκέδαση. Δύο καλλιτέχνες από διαφορετικές γενιές, ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι.

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τη στιγμή που οι δύο καλλιτέχνες υποδέχθηκαν για πρώτη φορά το κοινό από τη σκηνή του κέντρου, όμως εξακολουθούν κάθε εβδομάδα να κρατούν τα σκήπτρα της διασκέδασης, με το στέκι να είναι κάθε φορά όλο και πιο ασφυκτικά γεμάτο από το κοινό τους.

Ανάμεσα στους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών, ανήκουν και πολλοί επώνυμοι, που συχνά δίνουν το παρών στις εμφανίσεις τους. Το περασμένο Σάββατο, με το πρόγραμμα διασκέδασε η Πέγκυ Ζήνα, με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε τους δύο τραγουδιστές που είναι πολύ καλοί της φίλοι και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την προηγούμενη βραδιά, με το πρόγραμμά τους είχε διασκεδάσει και η Στέλλα Καλλή, που φέτος εμφανίζεται στο Vox με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τραγουδώντας μάλιστα μερικές επιτυχίες της, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024