211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

margaritis-rallia
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαργαρίτης- Χρηστίδου: Μια νέα συνεργασία έρχεται στη μουσική σκηνή «Γραμμές»

Μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαυμαστές του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ραλίας Χρηστίδου, αφού οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά, στο stage της μουσικής σκηνής, Γραμμές. Οι δύο τραγουδιστές, θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση το ερχόμενο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Σάββατο θα είναι κοντά μας με τις επιτυχίες τους.

Το Γκάζι, θα αποκτήσει από το Δεκέμβριο, έναν ακόμα hot προορισμό διασκέδασης. Όσοι αγαπούν το γνήσιο λαϊκό τραγούδι, ξέρουν πως ο Γιώργος Μαργαρίτης αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα, ενώ το πρόγραμμά του αναμφίβολα δεν θα πρέπει να χάσει κανείς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετρά χρόνια εμπειρίας στο λαϊκό τραγούδι και αυτό θα μας μας παρουσιάσει θα είναι αναμφίβολα μοναδικό.

Από την άλλη, η Ραλία Χρηστίδου, έχει καταφέρει να χτίσει μια αξιόλογη πορεία, βασισμένη μονάχα στο ταλέντο της και να ακολουθείται από το δικό της κοινό. Και μπορεί το ρεπερτόριο της να μην είναι ίδιο με εκείνο του Γιώργου Μαργαρίτη, όμως ο συνδυασμός τους θα είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό στην πόλη. Αναμένουμε με αγωνία τη μεγάλη τους πρεμιέρα, που οπωσδήποτε θα είναι εκρηκτική!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024