211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΈΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το διήμερο με τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες έφτασε! Δες τες όλες εδώ!

Ακόμα ένα διήμερο γεμάτο πρεμιέρες περιμένει τους μεγαλύτερους γλεντζέδες της Αθήνας και όχι μόνο! Η εβδομάδα αυτή θα ολοκληρώσει, μια και καλή, το χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης, με την Παρασκευή και το Σάββατο αυτό, να μπορούμε να απολαύσουμε για πρώτη φορά, μερικά από τα πιο καθηλωτικά φετινά σχήματα! Πέντε πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, θα πείσουν τους περισσότερους πως η εβδομάδα αυτή είναι αποκλειστικά και μόνο αφιερωμένη στα… μπουζούκια. Ιδού με ποιες πρεμιέρες μπορείς να διασκεδάσεις απόψε, αλλά και αύριο, μέχρι τελικής πτώσεως!

1.Νίκος Βέρτης- Κέντρο Αθηνών

Για ακόμα μια σεζόν, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο μαγαζί που έχει προκαλέσει τον απόλυτο… πανικό στην πόλη. Το Κέντρο Αθηνών τον έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν στη σκηνή του με απόλυτη επιτυχία, ενώ τώρα ετοιμάζονται να γνωρίσουν για ακόμα μια φορά την απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε, ο Νίκος Βέρτης αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της νύχτας, όπως και το κέντρο Αθηνών ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια. Ο συνδυασμός απλά… άπαιχτος.

2.Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Χολίδης- Fever

Για πρώτη φορά, δύο από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της λαϊκής σκηνής ενώνουν τις φωνές τους και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα, στο οποίο δεν θα μπορεί, αδιαμφισβήτητα, να αντισταθεί κανείς. Νίκος Οικονομόπουλος και Χρήστος Χολίδης συναντιούνται για πρώτη φορά απόψε στην πίστα του Fever και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω το διήμερο αυτό! Το σχήμα ολοκληρώνει η γυναίκα της παρέας, Ήβη Αδάμου.

3.Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος, Φωτεινή Δάρρα- Διογένης Studio

Τρεις τεράστιες φωνές, τρία από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δίνουν ένα από τα πιο ξεχωριστά ραντεβού στην πίστα του Διογένης Studio. Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος και Φωτεινή Δάρρα, μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για την αποψινή πρεμιέρα, μιας και ο συνδυασμός αυτός, αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.

4.Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου, Stavento – Ιερά Οδός

Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ύστερα από μια αρκετά μεγάλη απουσία, και ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει με το τεράστιο ρεπερτόριο και το αξεπέραστο ταλέντο του, από την πίστα της Ιεράς Οδού. Φέτος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες φωνές των τελευταίων ετών, αλλά και τους Stavento, δημιουργώντας ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα! Από το Σάββατο αυτό, 28 Νοεμβρίου, και κάθε εβδομάδα, ο μετρ του ερωτικού τραγουδιού θα είναι κοντά μας και θα μας χαρίζει και πάλι μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

5.Γλυκερία,Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Κονταρός  – Φως

Μια μοναδική συνεργασία μας επιφυλάσσει για τη φετινή σεζόν ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας, το Φως. Γλυκερία, Μανώλης Λιδάκης και Μανώλης Κονταρός ενώνουν τα διαφορετικά ρεπερτόριά τους και μας παρουσιάζουν ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα που θα αφήσει γερά το στίγμα του στην ποιοτική διασκέδαση της πόλης. Αγαπημένες επιτυχίες, μέσα από τρεις ασύγκριτες ερμηνείες, θα μπορούμε να απολαύσουμε από σήμερα κιόλας.

6.Δέσποινα Βανδή, Παντελής Παντελίδης, Κώστας Μαρτάκης – Fix, Θεσσαλονίκη

Οι πρεμιέρες όμως δεν τελειώνουν στην πρωτεύουσα την εβδομάδα αυτή, αφού οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχτούν την Δέσποινα Βανδή, τον Παντελή Πεντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη στο πρώτο τους διήμερο στη σκηνή του Fix. Τρία από τα πιο αγαπημένα ονόματα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι στη συμπρωτεύουσα. Ομολογουμένως, ένα από τα σχήματα που ανυπομονούμε να δούμε κάποια στιγμή και στην Αθήνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024