211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ΝΊΚΟΣ ΒΈΡΤΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Βέρτης: Λίγο πριν την πρεμιέρα, είναι καλεσμένος στο «Πρωινό»

Έναν πολύ ξεχωριστό και αγαπητό καλεσμένο θα φιλοξενήσει στο πλατό του το πρωινό του ANT1, με παρουσιαστές της Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Νίκος Βέρτης θα είναι κοντά στο τηλεοπτικό κοινό, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τα τραγούδια του νέου του δίσκου, που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες.

Μια πολύ ξεχωριστή εκπομπή, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και να ακούσουμε ζωντανά όλες τις τελευταίες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής θα παραχωρήσει συνέντευξη, στην οποία θα μιλήσει διεξοδικά για τη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά, αλλά και για τις επερχόμενες εμφανίσεις του.

Λίγες ώρες αργότερα, θα τον δούμε στην μεγάλη του πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών. Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν στην αγαπημένη του σκηνή και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη. Από την αυριανή βραδιά, μια νέα μεγάλη είσοδος θα γίνει στην πόλη και θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Νίκος Βέρτης Κέντρο Αθηνών μας περιμένουν γα να μας χαρίσουν τις δυνατότερες συγκινήσεις, ενώ το ρεπερτόριο του τραγουδιστή θα είναι ακόμα πιο εμπλουτισμένο με τις νέες επιτυχίες του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024