211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ VOX

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΗ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν με Θεοδωρίδου- Καλλή την περασμένη εβδομάδα;

Ακόμα ένα διήμερο απόλυτης επιτυχίας έζησαν Νατάσα Θεοδωρίδου και Στέλλα Καλλή με τις εμφανίσεις τους στο Vox, που ξεκίνησαν μόλις πριν λίγες μέρες. Οι δύο τραγουδίστριες έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με ένα πρόγραμμα που μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Μοναδικές επιτυχίες των δύο τραγουδιστριών, και όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν οι θαμώνες του αγαπημένου στεκιού, μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα, που έχει γνωρίσει ήδη την απόλυτη επιτυχία, αφού συνεχώς είναι κατάμεστο από το κοινό τους. Ανάμεσα σε εκείνους που καταφθάνουν να τις απολαύσουν, φυσικά, δεν λείπουν και οι επώνυμοι, που κάθε φορά είναι πολλοί.

Την περασμένη εβδομάδα, το παρών έδωσε ένας αγαπημένος φίλος και συνάδελφός τους, ο Χρήστος Χολίδης, που διασκέδασε στο μαγαζί και απόλαυσε το πρόγραμμά τους. Όμως, δεν ήταν ο μόνος που τους τίμησε με την παρουσία του. Κατερίνα Καινούργιου, Αντώνης Βλοντάκης, Νίκος Στελλάτος, Χρήστος Βαρθαλίτης, η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου, αλλά  και ο Αχιλλέας Μπέος παραβρέθηκαν την εβδομάδα αυτή στο κέντρο διασκεδάζοντας στο έπακρο. Ακόμα μια εβδομάδα απόλυτης επιτυχίας για τις δύο τραγουδίστριες, και φυσικά η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024