211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

BANΔΗ ΠΑΟΛΑ TEATRO ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΒΑΝΔΗ ΠΑΟΛΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Τeatro διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή!

Μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές πέρασαν οι θαμώνες του Teatro το βράδυ του Σαββάτου. Στο αγαπημένο στέκι, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μας διασκεδάζουν με το μοναδικό τους πρόγραμμα η Πάολα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, έδωσε το παρών η Δέσποινα Βανδή, περνώντας μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά.

Η διάσημη τραγουδίστρια διασκέδαση μέχρι πρωίας με την παρέα της, ενώ κατά τη διάρκεια που η Πάολα έκανε το πρόγραμμά της, την πλησίασε, την καλωσόρισε και της χάρισε το μικρόφωνο. Φυσικά, η Δέσποινα Βανδή δεν αρνήθηκε να χαρίσει μερικές μεγάλες επιτυχίες στο κοινό, από το οποίο και καταχειροκροτήθηκε.

Λίγες μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς απέμειναν για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς σε λίγες μέρες ανηφορίζει στη συμπρωτεύουσα για τη μεγάλη της πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου. Αυτή, μαζί τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη, θα μας χαρίσουν έναν καυτό χειμώνα από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που το κοινό θα απολαύσει για πρώτη φορά μαζί, τρία μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, που ξέρουν πολύ καλά πως να απογειώνουν το κέφι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024