211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΤΟΚΑΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΖΥΓΟΣ

stokas-babali
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ξεκινούν τις εμφανίσεις στο στο Ζυγό, Στόκας- Μπάμπαλη;

Μια νέα μοναδική σειρά εμφανίσεων μας περιμένει στο Ζυγό, σε λίγες μόλις μέρες. Δύο μεγάλα ονόματα της ροκ και έντεχνης σκηνής, ενώνουν τις φωνές τους και ετοιμάζονται για μια σειρά εμφανίσεων που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Μπάμπης Στόκας και Ανδριάνα Μπάμπαλη ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές βραδιές, μέσα από τους πιο ξεχωριστούς ήχους τους.

Η πρώτη φορά που θα μπορέσουμε να τους απολαύσουμε, θα είναι την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, και έκτοτε, για κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο μοναδικοί ερμηνευτές, έχοντας μαζί τους την Φρόσω Στυλιανού, θα μας χαρίζουν αξεπέραστες βραδιές ποιοτικής διασκέδασης.

Άλλωστε, ο Ζυγός, το ιστορικό στέκι που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και την Πλάκα, δεν έχει μάθει να μας απογοητεύει με τις επιλογές του. Κάθε σεζόν, στη σκηνή του ανεβαίνουν μερικοί από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της έντεχνης σκηνής. Αυτή τη φορά, Μπάμπης Στόκας Ανδριάνα Μπάμπαλη θα μας περιμένουν για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, που θα αφήσει και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις! Σε πολύ λίγο κοντά μας, το σχήμα που θα μας καθηλώσει και θα γεμίσει τα κρύα βράδια του χειμώνα μας με τον πιο διασκεδαστικό και εναλλακτικό τρόπο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024