211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ FEVER ΑΦΙΣΑ

ΦΙΒΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜ ΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οικονομόπουλος- Χολίδης: Η αφίσα τους μόλις κυκλοφόρησε!

Λίγες μέρες μονάχα απέμειναν μέχρι τη στιγμή που στην πόλη θα λάβει χώρα μια από τις μεγαλύτερες και πιο λαμπερές πρεμιέρας της σεζόν. Νίκος Οικονομόπουλος και Χρήστος Χολίδης ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής και ετοιμάζονται να προκαλέσουν… σεισμό στην Αθήνα. Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου λαικού τραγουδιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υπόσχονται τις πιο διασκεδαστικές βραδιές από την πίστα του Fever.

Και μπορεί ο Νίκος Οικονομόπουλος να είναι πλέον σταθερό χαρτί του μαγαζιού, όμως, ο Χρήστος Χολίδης ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα του, και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. To σχήμα θα ολοκληρώνει με τον δικό της τρόπο η Ήβη Αδάμου, που είναι άκρως αγαπητή από το κοινό.

Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, και μέχρι τότε και η παραμικρή λεπτομέρεια θα είναι έτοιμη. Προς το παρόν, οι αφίσες του σχήματος μόλις κυκλοφόρησαν, στις οποίες οι καλλιτέχνες ποζάρουν σε ασπρόμαυρο φόντο. Σιγά σιγά, κάθε λεπτομέρεια είναι πανέτοιμη για το μεγάλο ξεκίνημα του σχήματος που θα μας καθηλώσει το φετινό χειμώνα. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024