211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒOTOX ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

botox live stage zazopoulos xarami tassios kratisi
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707570

Botox Live Stage Περιστέρι Τιμές / κράτηση

  • Τηλέφωνο κρατήσεων : 211-7707570 & 6980699333
  • Έναρξη : 18 Οκτωβρίου 2024
  • Ημέρες έιτουργίας : Παρασκευή – Σάββατο
  • Διέυθυνση :  Αγίας Παρασκευής 56 ( Περιστέρι)

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΟΥ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΗ ΤΑΣΙΟΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ  BOTOX LIVE STAGE ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Το Botox Live Stage στο Περιστέρι υποδέχεται φέτος ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και λαμπερές εμφανίσεις. Η μουσική σκηνή που έχει γίνει σημείο αναφοράς για την νυχτερινή ζωή της πόλης, φιλοξενεί μια σπουδαία συνεργασία ανάμεσα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Αλέκος Ζαζόπουλος, η Έλενα Χαραμή και ο Γιάννης Τάσσιος. Μαζί τους θα είναι και η ταλαντούχα Αθηναΐς, η Μαρία Σταυροπούλου και η Celina, με τη μοναδική μουσική συντροφιά του βιρτουόζου του κλαρίνου, Βαλάντη Μπέκου. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα μαγέψει το κοινό.

Αυτή η χρονιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερη για το Botox Live Stage, καθώς φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει τα πιο μεγάλα όνειρα του από την ίδρυσή του. Με μια προσεκτικά σχεδιασμένη καλλιτεχνική πρόταση, το πρόγραμμα φέρνει κοντά το λαϊκό και το σύγχρονο, φέρχοντας στη σκηνή του ταλαντούχους καλλιτέχνες που υπόσχονται μοναδικές βραδιές. Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, με την αναγνωρίσιμη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία, θα συνδυάσει τις δυνάμεις του με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Τι ώρα ξεκινά το πρόγραμμα στο Botox Live Stage;

Το Botox Live Stage θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Οι μουσικές ξεκινούν στις 23:00, προσφέροντας στους θαμώνες την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική και τη διασκέδαση σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ο Ζαζόπουλος στο Botox Live Stage

Στην κορυφή της λίστας των καλλιτεχνών του σχήματος βρίσκεται ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπητούς καλλιτέχνες στη μουσική σκηνή της Ελλάδας. Με τη μοναδική φωνή του και την ικανότητά του να επικοινωνεί με το κοινό, έχει κερδίσει την καρδιά χιλιάδων θαυμαστών.

Η καριέρα του περιλαμβάνει πολλές επιτυχίες που εστιάζουν στα παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία. Οι ζωντανές του εμφανίσεις έχουν έντονη ενέργεια και συναίσθημα, κάνοντάς τον έναν από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες σε κάθε μουσική σκηνή.

Η Χαραμή στο Botox Live Stage

Μαζί του, η Έλενα Χαραμή είναι μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει για τη δυνατή φωνή της και την εκφραστικότητά της. Με καταγωγή από την Πελοπόννησο, η Έλενα έχει αναπτύξει ένα μοναδικό στυλ που εντάσσεται στο λαϊκοδημοτικό κομμάτι του ελληνικού ρεπερτορίου. Οι ερμηνείες της είναι γεμάτες πάθος και ευαισθησία, γεγονός που την κάνει αγαπητή στο κοινό. Στις ζωντανές της εμφανίσεις, η Έλενα δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα, προσκαλώντας τους θεατές σε ένα ατελείωτο ταξίδι διασκέδασης.

Ο Τάσσιος στο Botox Live Stage

Ο Γιάννης Τάσσιος είναι ένας καλλιτέχνης με έντονη παρουσία στη μουσική σκηνή, γνωστός για το δυναμικό του στυλ και την ικανότητά του να συνδυάζει διαφορετικά μουσικά είδη. Με τις ερμηνείες του, φέρνει μια νέα πνοή στο σχήμα. Ο Γιάννης είναι επίσης εξαιρετικός στη δημιουργία σχέσεων με το κοινό, χαρίζοντας μια διαδραστική εμπειρία που διατηρεί τους θεατές σε ενεργή συμμετοχή σε κάθε του εμφάνιση.

Την ομάδα συμπληρώνουν οι Αθηναΐς, Μαρία Σταυροπούλου και Celina, που φέρνουν μια φρέσκια και νεανική προσέγγιση στη μουσική σκηνή. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο Βαλάντης Μπέκος στο κλαρίνο, του οποίου η τεχνική και η ερμηνεία υπόσχονται να μαγέψουν το κοινό και να κάνουν ακόμα πιο μαγική την ατμόσφαιρα του μουσικού σχήματος.

Κράτηση και τιμές στο Botox Live Stage με τον Αλέκο Ζαζόπουλο

Για να εξασφαλίσεις τη θέση σου σε αυτό το μοναδικό μουσικό σχήμα, η κράτηση είναι υποχρεωτική. Οι τιμές για την κράτηση είναι προσιτές, επιτρέποντας σε όλους να απολαύσουν τις υπέροχες βραδιές στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορες επιλογές καθισμάτων, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Πώς να φτάσεις στο Botox Live Stage

Η τοποθεσία του Botox Live Stage είναι στην Αγίας Παρασκευής 58, Περιστέρι. Η πρόσβαση είναι εύκολη και βολική, τόσο με αυτοκίνητο όσο και με δημόσιες συγκοινωνίες. Αν επιλέξεις να πας με το αυτοκίνητο, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στην περιοχή, κάτι που διευκολύνει τους επισκέπτες.

Για όσους προτιμούν τις δημόσιες συγκοινωνίες, οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μετρό και να κατέβεις στη στάση “Περιστέρι”, ακολουθώντας τις οδηγίες για το Botox Live Stage. Επίσης, υπάρχουν αρκετές λεωφορειακές γραμμές που συνδέουν την περιοχή με άλλα σημεία της πόλης, διευκολύνοντας την πρόσβαση για όλους.

Με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το λαϊκό στοιχείο με το μοντέρνο, η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι γεμάτη μαγεία και εκπλήξεις. Κλείσει την κράτησή σου και ετοιμάσου να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Το Τηλέφωνο για κράτηση στο σχημα Ζαζόπουλος Χαραμή Τάσσιος

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το Botox στο Περιστέρι με το Ζαζόπουλο και τον Τάσσιο είναι

211-7707570 & 6980699333

Η Διέυθυνση του κέντρου στο Περιστέρι Botox Live Stage

Η διευθυνση του Botox στην πλατεία στο Μπουρνάζι είναι Αγίας Παρασκευής 56

 

 

0/5 (0 Reviews)
Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα