211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ DAMES

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

To αδιαχώρητο επικράτησε στην πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη στο Dames!

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε για τον Γιώργο Τσαλίκη και το αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας, Dames. Από την προηγούμενη Πέμπτη, και κάθε Πέμπτη, ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μας χαρίζει μοναδικές βραδιές, τις «Live your Night», στις οποίες οι διασκέδαση θα είναι άνευ προηγουμένου! Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας, όπου ο τραγουδιστής, προκάλεσε για ακόμα μια φορά χαμό.

Λίγο προτού ξεκινήσουν και οι εμφανίσεις του στο Fix της Θεσσαλονίκης, με τον Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Στικούδη, Γιώργος Τσαλίκης Dames ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κοινό στην Αθήνα. Έχοντας μια πορεία πολλών χρόνων στις πίστες, ο διάσημος διασκεδαστής ξέρει πολύ καλά πως να μας κάνει να περνάμε αξέχαστα, ενώ από την άλλη, το διάσημο στέκι κάνει πάντοτε τις καλύτερες επιλογές.

Στη μεγάλη πρεμιέρα το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι του καλλιτέχνη, που δεν έχασαν ευκαιρία να τον στηρίξουν και να τον απολαύσουν στην πρεμιέρα του. Ανάμεσά τους, ο Κωνσταντίνος Παντζής, ο Νίκος Σουλιώτης. η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Πέτρος Ίμβριος, οι Master Tempo, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Chris Δεληλάμπρος, αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης, με τον οποίο σύντομα θα ανηφορίσουν για τη συμπρωτεύουσα. Έναν χειμώνα γεμάτο κέφι ετοιμάζεται να μας χαρίσει και πάλι ο τραγουδιστής!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024