211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ VOX ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χαμός στην πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Vox!

Το βράδυ του Σαββάτου μια ακόμα πρεμιέρα ήρθε να προστεθεί στο χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας. Οι πόρτες του Vox άνοιξαν και πάλι για το κοινό, φιλοξενώντας στη σκηνή τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή σε μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα. Το μαγαζί φυσικά ήταν κατάμεστο από το κοινό, που κατέφθασε να τις απολαύσει και βέβαια, οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις του κοινού.

Σε τρελά κέφια, η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχθηκε τους αμέτρητους θαυμαστές της που έφτασαν να την παρακολουθήσουν και χάρισε μια μοναδική βραδιά, γεμάτη αγαπημένες επιτυχίες. Η Στέλλα Καλλή από την πλευρά της, δεν έχει μάθει να απογοητεύει, και ακόμα μια φορά εξέπληξε με το ταλέντο της.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν επώνυμοι φίλοι και συνεργάτες των δύο καλλιτέχνιδων, που έδωσαν το παρών σε αυτή την πρώτη βραδιά. Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, αλλά και ο Αντώνης Λουδάρος με την παρέα του. Ένα δυναμικό ξεκίνημα για το Vox και το πρόγραμμά του, που θα έχουμε κοντά μας κάθε βράδυ Σαββάτου και μεσημέρια Κυριακής.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024