211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΖΕΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΙΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα, διαφορετική δισκογραφική κυκλοφορία έρχεται από τον Χρήστο Χολίδη!

Ένα νέο άλμπουμ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Χρήστος Χολίδης σε συνεργασία με τη MINOS EMI. Καλλιτέχνης και δισκογραφική εταιρεία συνεργάζονται αυτή τη φορά, και μας παρουσιάζουν μια πολύ ξεχωριστή δουλειά, από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από τον διάσημο τραγουδιστή.

Ο Χρήστος Χολίδης καταπιάνεται για πρώτη φορά με την παραδοσιακή μουσική, και μας παρουσιάζει το δίσκο «Ο Πόντος ζει», που θα κυκλοφορήσει μετά την έλευση της νέας χρονιάς. Το 2016 θα υποδεχτεί τον καλλιτέχνη με νέες δισκογραφικές δραστηριότητες που ήδη έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και έχουν ενθουσιάσει το κοινό του.

Από την άλλη, ο νέος του δίσκος «Έλεγα», που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες έχει σαρώσει και γνωρίζει τεράστια επιτυχία, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε του δίσκο. Επιπλέον, ο Χρήστος Χολίδης βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την επερχόμενη πρεμιέρα του στο Fever, με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι δύο καλλιτέχνες συναντώνται μουσικά για πρώτη φορά, σε ένα σχήματα που αναμφίβολα θα διατηρήσει τα σκήπτρα της διασκέδασης στην πόλη. Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα μέχρι τη μεγάλη στιγμή της επιστροφής του στη νυχτερινή Αθήνα, που θα αφήσει και πάλι το στίγμα της ανεξίτηλο στο χάρτη της διασκέδασης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024