211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τελευταίες χαλαρές στιγμές λίγο πριν την πρεμιέρα του στον Βοτανικό.

Γιώργος Σαμπάνης και Ιωάννα Σαρρή φαίνεται ότι ζουν την πιο ρομαντική τους περίοδο! Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να αποδράσει στη Νέα Υόρκη λίγο πριν από την πρεμιέρα του Γιώργου στον Βοτανικό, και το ταξίδι αυτό ήταν γεμάτο τρυφερότητα και μαγευτικές στιγμές. Με την Ιωάννα να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media, οι δυο τους απόλαυσαν την κάθε στιγμή, μακριά από τις υποχρεώσεις τους.

Μια από τις πιο γλυκές στιγμές που μοιράστηκαν ήταν ένα τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν, το οποίο αποδεικνύει πόσο ερωτευμένοι είναι. «Έκανα μία σοβαρή σχέση με την Ιωάννα», δήλωσε ο Γιώργος πρόσφατα, αναφερόμενος στην απόφασή τους να γνωστοποιήσουν τη σχέση τους στα μέσα. Έτσι, εγκατέλειψαν το «κρυφτό» και αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους με ανοιχτές καρδιές και χωρίς φόβο.

Η Νέα Υόρκη, με την μοναδική της ατμόσφαιρα, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για αυτή τη ρομαντική απόδραση. Ο Γιώργος και η Ιωάννα φαίνεται να έζησαν μοναδικές στιγμές, ενώ ετοιμάζονται και για την πρεμιέρα του Γιώργου στον Βοτανικό, που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Κακοσαίος, οι Kings και άλλοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες, υποσχόμενοι μια σεζόν γεμάτη μουσική και διασκέδαση!

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024