211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο Καλλιμάρμαρο για τη Βίσση

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο Καλλιμάρμαρο για τη Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συναυλία – ορόσημο που άφησε το στίγμα της στο Καλλιμάρμαρο.

Το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, το Καλλιμάρμαρο πλημμύρισε από μουσική και ενθουσιασμό καθώς η Άννα Βίσση μάγεψε το κοινό με μία εντυπωσιακή συναυλία. Οι περίπου 65.000 θεατές βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τις αξεπέραστες επιτυχίες της, σε μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Μεταξύ των λαμπερών προσώπων που βρέθηκαν στη συναυλία, ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο μουσικό γεγονός.

Με τη φρεσκάδα και την ενέργειά του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν εκεί, απολαμβάνοντας τις ερμηνείες της Βίσση, που όπως πάντα άφησε το στίγμα της. Άλλωστε οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν πολύ καλή φιλική σχέση, αλλά και έχουν συνεργαστεί και στη σκηνή. Δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί εκεί, λοιπόν, σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της.  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τον χαρακτηριστικό του ενθουσιασμό, βρέθηκε στον παλμό της βραδιάς, τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί με το κοινό, και στηρίζοντας έμπρακτα την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο.

Από τις μεγάλες επιτυχίες μέχρι τις πιο συγκινητικές μπαλάντες, η Άννα Βίσση κατάφερε για άλλη μια φορά να συγκινήσει και να μαγέψει τους πάντες. Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απολαμβάνει τη μουσική της, η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις, χαρίζοντας σε όλους μια μοναδική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο Καλλιμάρμαρο για τη Βίσση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024