211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί το ολοκληρωμένο άλμπουμ του Νίκου Βέρτη;

Λίγες μονάχα μέρες απέμειναν μέχρι να φτάσει στα χέρια μας η επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Βέρτη. Δύο χρόνια ύστερα από τον τελευταίο του δίσκο, «Προτάσεις», ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι δυναμικά και να μας χαρίσει ένα πολύτιμο ακόμα δώρο, ένα δίσκο γεμάτο επιτυχίες, που θα ακουστούν δυναμικά.

Ήδη, έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση από όσα θα ακούσουμε, αφού ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία singles, το «Κοντά Σου», το «Όνειρο» και το πρόσφατο «Θα μετανιώσεις», που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και αποτελούν ήδη τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του δίσκου αυτού. Πλέον, κάθε λεπτομέρεια είναι έτοιμη, η φωτογράφιση για το δίσκο έγινε πριν λίγες μέρες και το νέο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 27 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, από όπου θα μας χαρίσει έναν ακόμα μοναδικό χειμώνα, έχοντας στις αποσκευές του και τις επερχόμενες αυτές επιτυχίες του. Το μόνο βέβαιο είναι, πως Νίκος Βέρτης και Κέντρο Αθηνών θα κερδίσουν και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις και θα μας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024