211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: «Όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να γίνω πατέρας»

Νίκος Βέρτης: «Όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να γίνω πατέρας»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιθυμία για πατρότητα του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Βέρτης είναι από τους καλλιτέχνες που πάντα καταφέρνουν να μας συγκινούν με την ευαισθησία τους, όχι μόνο μέσα από τα τραγούδια τους, αλλά και μέσα από τις προσωπικές τους απόψεις. Σε μια από τις σπάνιες φορές που μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει πατέρας. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να κάνω παιδιά, αλλά γενηθήτω το θέλημά Του».

Νίκος Βέρτης: «Όσο περνάνε τα χρόνια θέλω να γίνω πατέρας»

Παρά το γεγονός ότι ο Βέρτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι ότι προσπαθεί σκόπιμα να κρύψει πράγματα, απλώς θεωρεί πως όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του, τα φώτα πρέπει να σβήνουν. Η φυσιολογικότητα είναι κάτι που επιδιώκει και το καταφέρνει, κάτι που μάλλον τον έχει βοηθήσει να διατηρεί την ηρεμία του.

Πέρα από την καριέρα και τη φήμη, ο Βέρτης θεωρεί πως η ουσία της ζωής κρύβεται στα απλά πράγματα. Τα λεφτά και η δόξα δεν γεμίζουν την ψυχή, σύμφωνα με τον ίδιο. Αντίθετα, είναι τα μικρά και καθημερινά πράγματα που έχουν πραγματική αξία.

Όσο για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, όπως η προδοσία από ανθρώπους που είχε δίπλα του, ο Βέρτης δείχνει ώριμος και συγχωρεί. Παρ’ όλα αυτά, η πληγή από μια επαναλαμβανόμενη προδοσία θα ήταν πιο δύσκολη για εκείνον. Και κάπως έτσι, μας υπενθυμίζει ότι όσο και αν λάμπουν τα φώτα της σκηνής, ο αληθινός άνθρωπος πίσω από τον καλλιτέχνη είναι πάντα εκεί.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024