211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Αποχαιρετά το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος

Ελένη Φουρέιρα: Αποχαιρετά το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η απόλυτη pop star σε ένα μεγάλο closing party που θα μείνει αξέχαστο!

Πώς θα σου φαινόταν να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι με μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό; Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, το θέατρο Άλσος ετοιμάζεται να υποδεχθεί την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα για το πιο μεγάλο closing party της χρονιάς! Από τις 7 μ.μ., θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ζωντανά την κορυφαία pop star που μας έχει ενθουσιάσει με τις υπέροχες ερμηνείες της και τη μοναδική σκηνική της παρουσία.

Μετά από έναν απίστευτο χειμώνα στο “NOX” δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και τις αμέτρητες καλοκαιρινές συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα, η Ελένη επιστρέφει για πρώτη φορά στο θέατρο Άλσος και υπόσχεται να μας προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά. Μαζί της θα είναι και ο FY, που σίγουρα θα προσθέσει τη δική του μοναδική ενέργεια στην ατμόσφαιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια performer με στυλ και χαρακτήρα που κλέβει τις εντυπώσεις. Το εκπληκτικό της ταπεραμέντο, οι μεγάλες χορευτικές της επιτυχίες και η ικανότητά της να συνδέεται με το κοινό της την έχουν καθιερώσει ως μια από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της εποχής μας. Αναμφίβολα, το closing party στο θέατρο Άλσος θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να χορέψεις, να τραγουδήσεις και να γιορτάσεις μαζί της την αποχαιρετιστήρια βραδιά του καλοκαιριού.

Ελένη Φουρέιρα: Αποχαιρετά το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσος

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ LIVE

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024