211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

nikos-vertis-kratisinow
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είναι η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών;

Λίγες μέρες ακόμα απέμειναν για τη μεγάλη επιστροφή του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών, από όπου για ακόμα μια σεζόν θα μας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης. Ένας από τους… μάστερ του απόλυτου κεφιού επιστρέφει και πάλι σε μια από τις πιο αγαπημένες πίστες της Αθήνας και θα προκαλέσει και πάλι κυριολεκτικά τον απόλυτο πανικό, πρωταγωνιστώντας και πάλι στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, ύστερα από αλλαγές που έγιναν μιας και η έναρξη ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου, θα γίνει την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου. Τότε, θα είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού του τραγουδιστή με το τεράστιο κοινό του για φέτος, έχοντας στις αποσκευές του και τις νέες, επερχόμενες επιτυχίες του.

Έπειτα από το τέλος των εμφανίσεών του στο Ακρωτήρι, όπου σάρωσε και πάλι, επιστρέφει ξανά στο κέντρο με το οποίο τον έχουμε συνδέσει τα τελευταία χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι πως θα επικρατήσει για ακόμα μια φορά το αδιαχώρητο. Η αναμονή χτυπάει κόκκινο για τη μεγάλη αυτή επιστροφή στο χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας, όμως δύο εβδομάδες ακόμα απέμειναν για να τον απολαύσουμε και πάλι επί σκηνής. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας λοιπόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024