211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παραμιλάς: Άκουσε το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη

Παραμιλάς: Άκουσε το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις κυκλοφόρησε και αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο hit.

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει και κάνει το κοινό… να παραμιλάει με το νέο του τραγούδι! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επαναφέρει ένα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια των 90s, το «Παραμιλάς», με τη δική του φρέσκια πινελιά και ένα ανατρεπτικό music video που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998, με στίχους της Εύης Δρούτσα και μουσική του Νίκου Ιακωβίδη, και από τότε έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το κοινό. Κι αν νόμιζες ότι το σου άρεσε, περίμενε μέχρι να ακούσεις την εκδοχή του Τσαλίκη! Με το χαρακτηριστικό του στυλ, φέρνει μια μοντέρνα και δυναμική αναβίωση του τραγουδιού, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό του.

Το music video, που έχει σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, είναι γεμάτο εκπλήξεις! Εκεί πρωταγωνιστούν οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, γνωστοί από το «Survivor», ενώ ως special guest εμφανίζεται η Δήμητρα Κατσαφάδου. Ο Τσαλίκης δεν φοβάται να συνδυάσει μουσική, χιούμορ και δυνατές ερμηνείες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και συγκινητικό.

Η νέα εκδοχή του «Παραμιλάς» κυκλοφορεί από την Panik Platinum και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hit του φθινοπώρου!

Παραμιλάς: Άκουσε το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024