211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Evgenia: Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του πρώτου της δίσκου

Evgenia: Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του δίσκου της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μαγική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις με την τραγουδίστρια στο επίκεντρο!

Το βράδυ της Τετάρτης, το «Lux Stage» φόρεσε τα γιορτινά του για την παρουσίαση του πρώτου προσωπικού δίσκου της Evgenia, με τίτλο το όνομά της. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τη Spicy Music, αποδείχτηκε μια πραγματική ξεχωριστή στιγμή γεμάτη χαρά και εκπλήξεις.

Η Evgenia, γνωστή για τη λαμπρή καριέρα της τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα, ήταν στο επίκεντρο της προσοχής. Πλήθος κόσμου, καθώς και επωνύμων, ήρθαν να τη στηρίξουν σε αυτή τη σημαντική στιγμή. Ανάμεσά τους ήταν η Άντζελα Δημητρίου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Σάκης Αρσενίου και άλλοι καλλιτέχνες, οι οποίοι απόλαυσαν την ξεχωριστή μέρα της Evgenia.

Η βραδιά περιλάμβανε ξεχωριστές στιγμές, όπως η παρουσίαση από τον CEO της Spicy, Γιώργο Σταμπόλη, και οι αναμνηστικές πλακέτες που δόθηκαν σε όλους όσους υποστήριξαν την Evgenia τα τελευταία χρόνια. Ήταν ένα «κόσμημα» δίσκος, με συνεργασίες από καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Λευτέρης Πανταζής και η Βίκυ Γεροθόδωρου. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με τα νέα τραγούδια, όπως το ντουέτο του «Τότε» με την Κατερίνα Στανίση.

Σημαντική ήταν και η στιγμή που ο Γιάννης Σπαλιάρας, συμπαρουσιαστής της βραδιάς, της έκανε έκπληξη με μια τούρτα γενεθλίων! Η ενέργεια της βραδιάς ήταν μαγική, με την Evgenia έτοιμη για τα επόμενα καλλιτεχνικά της σχέδια, που περιλαμβάνουν περιοδείες στην Αμερική και στον Καναδά. Μια αξέχαστη μουσική βραδιά, γεμάτη επιτυχία και δημιουργικότητα!

Evgenia: Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του πρώτου της δίσκου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024