211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ψυχή με ψυχή: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία του Σαμπάνη

Ψυχή με ψυχή: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία του Σαμπάνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο που θα σου κλέψει τις εντυπώσεις!

Είσαι έτοιμος για μια νέα μουσική εμπειρία; Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει με το τραγούδι «Ψυχή με ψυχή», που σίγουρα θα σε συγκλονίσει! Ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης, που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, ετοιμάζει κάτι πραγματικά ξεχωριστό και δεν πρέπει να το χάσεις.

Από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, το νέο του κομμάτι θα αρχίσει να παίζεται σε επιλεγμένα ραδιόφωνα, προσφέροντας σου μια πρώτη γεύση από αυτό το μουσικό ταξίδι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μπορείς να το ακούς στον δρόμο, στη δουλειά ή ακόμα και στο καφέ με φίλους, πριν την επίσημη κυκλοφορία!

Στο νέο αυτό κομμάτι, για πρώτη φορά, ο Σαμπάνης ερμηνεύει ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο, που σε καλεί να ξεχάσεις τα πάντα γύρω σου και να αφεθείς στη νέα του αυτή επιτυχία.  Οι στίχοι είναι του Νίκου Γρίτση, οι οποίοι φέρνουν στην επιφάνεια τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Η επίσημη κυκλοφορία του κομματιού είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, και είναι σίγουρο ότι θα το ακούσεις παντού! Ανυπομονείς να το δεις live στον Βοτανικό; Σίγουρα, όπως όλοι μας! Μείνε συντονισμένος και μην χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις τη νέα μουσική επιτυχία του Σαμπάνη!

Ψυχή με ψυχή: Πότε κυκλοφορεί η νέα επιτυχία του Σαμπάνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024