211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: Πότε κάνει πρεμιέρα η Πέγκυ Ζήνα;

Mezzo Athens: Πότε κάνει πρεμιέρα η Πέγκυ Ζήνα;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ετοιμάσου για μια μοναδική μουσική εμπειρία στο Mezzo Athens, στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων!

Η αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει και αυτή τη χρονιά στο Mezzo Athens, και μάλιστα με την πρεμιέρα της να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου. Αν είσαι fan της Πέγκυς, δεν μπορείς να χάσεις αυτή την ευκαιρία!

Φέτος, η Πέγκυ Ζήνα θα εμφανιστεί παρέα με τον Αναστάσιο Ράμμο, έναν καλλιτέχνη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ανατρεπτική του μουσική. Η χημεία τους υπόσχεται να δημιουργήσει μια αξέχαστη σεζόν, καθώς η ενέργεια του Αναστάσιου θα εξισορροπιστεί τέλεια με τη διαχρονική ποιότητα και την αισθαντικότητα της Πέγκυς. Αυτό το μουσικό δίδυμο θα σε ταξιδέψει σε μοναδικά μουσικά «μονοπάτια», και είναι σίγουρο ότι οι βραδιές τους θα είναι γεμάτες κέφι!

Η Πέγκυ Ζήνα είναι γνωστή για τις επιτυχίες της που έχουν γίνει πλέον διαχρονικές. Το Mezzo Athens είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις τη μουσική της. Μην ξεχνάς ότι οι εμφανίσεις τους θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, οπότε φτιάξε το πρόγραμμά σου και ετοιμάσου για αξέχαστες βραδιές. Θα είναι μια εμπειρία που δεν θέλεις να χάσεις! Γι’ αυτό φρόντισε να κλείσεις από νωρίς το τραπέζι σου για αυτή τη δυναμική πρεμιέρα που έρχεται.

Mezzo Athens: Πότε κάνει πρεμιέρα η Πέγκυ Ζήνα;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξανθά μαλλιά και κείμενο

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024