211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πιο viral στιγμή από την εμφάνιση του καλλιτέχνη.

Μια μαγευτική βραδιά στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, την 26η Σεπτεμβρίου, επιφύλασσε για τους θαυμαστές του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στη διάρκεια της συναυλίας του, την ώρα που ερμήνευε το αγαπημένο «Αθήνα μου», άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο. Και όχι απλά χόρεψε, αλλά φώναξε με ενθουσιασμό στη μητέρα του: «Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall!». Η αντίδραση του κοινού ήταν αναμενόμενη – χειροκροτήματα, φωνές ενθουσιασμού και κέφι που πλημμύρισε το χώρο.

Τα βίντεο του χορού του Αργυρού, που διαδόθηκαν σε όλα τα social media, έχουν γίνει viral, με τους θαυμαστές του να συμμερίζονται την αδρεναλίνη και την ευτυχία του. Δεν είναι κάθε μέρα που βλέπεις έναν καλλιτέχνη να συνδυάζει τη μουσική του με έναν τόσο παραδοσιακό και εκφραστικό χορό, και αυτός ο συνδυασμός προκάλεσε ενθουσιασμό.

Μια ακόμη συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η αναφορά του στη σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα. Ο Αργυρός αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο» σε εκείνη, λέγοντας: «Θέλω να δώσω αγάπη και δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένειά μου και στην κυρία Μαρινέλλα». Η ευγνωμοσύνη του για τους δασκάλους και τις επιρροές του είναι φανερή και η αγάπη του για την Αθήνα αληθινή.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάνα, ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall»

@ilkenp

#royalalberthall #argiros_konstantinos #london #zeibekiko #arena #cyprus #cyprustiktok #vir #fory #stinathinamou #athinamou

♬ original sound – Ίλκεν Πίρρα

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024