211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live: Ο Γονίδης διασκέδασε με Βαλάντη

Bodega Live: Ο Γονίδης διασκέδασε με Βαλάντη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νύχτα γεμάτη κέφι και μουσική στο καλύτερο στέκι της πόλης!

Αν δεν έχεις περάσει ακόμα από το Bodega Live, χάνεις! Στο πιο «in» στέκι του Περιστερίου, στην Αγίας Παρασκευής 67, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Τρίτη. Εδώ, η βραδινή σου έξοδος γίνεται εμπειρία.

Στο Bodega Live το πρόγραμμα ξεκινάει δυναμικά με τον Τριαντάφυλλο, τον Βαλάντη και τη Χριστίνα Κολέτσα, που ξέρουν καλά πώς να σε ξεσηκώσουν. Αν σ’ αρέσει η λαϊκή διασκέδαση και η ανεβαστική διάθεση, τότε ξέρεις ήδη ότι αυτοί οι καλλιτέχνες δεν αστειεύονται!

Το περασμένο Σαββατόβραδο, το Bodega Live βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, και όχι άδικα. Εκεί που όλοι απολάμβαναν το σόου του Βαλάντη και της παρέας του, ξαφνικά η ατμόσφαιρα απογειώθηκε ακόμη περισσότερο. Ο Σταμάτης Γονίδης, που διασκέδαζε χαλαρά με την παρέα του, πήρε το μικρόφωνο και έδειξε γιατί παραμένει ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές. Ο κόσμος τον χειροκρότησε.

Μετά από αυτή τη μοναδική βραδιά, το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο επιβεβαιώνει τη φήμη του ως το απόλυτο hot spot της πόλης. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ μαζεύονται και καλλιτέχνες για να διασκεδάσουν, όπως ο Γονίδης, πέρα από τις τακτικές εμφανίσεις των γνωστών ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οπότε, αν ψάχνεις το μέρος που όλοι μιλάνε γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να κλείσεις τραπέζι εκεί. Την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσουν «εσύ θα λείπεις;», η απάντηση πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο «όχι»!

Bodega Live: Ο Γονίδης διασκέδασε με Βαλάντη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024