211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αγιονέρι Πειραιά: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Θανάσης Βασιλάκος;

Αγιονέρι Πειραιά: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Θανάσης Βασιλάκος;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο Θανάσης Βασιλάκος και η παρέα του έρχονται να απογειώσουν τα βράδια σου στο Αγιονέρι Πειραιά!

Αν είσαι λάτρης της διασκέδασης, τότε το Αγιονέρι Πειραιάς είναι το νέο hot spot που δεν πρέπει να χάσεις! Μετά την επιτυχία στα στέκια της Πανόρμου και του Περιστερίου, το Αγιονέρι επιστρέφει με νέο χώρο στον Πειραιά και ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στα βράδια σου. Και μάντεψε ποιος θα είναι εκεί για να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές!

Ο Θανάσης Βασιλάκος, γνωστός για τα «ανεβαστικά» live του, θα ανέβει στην πίστα του Αγιονερίου από τις 4 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με μια ομάδα που υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό. Δίπλα του θα δεις τη Νάιρα Αλεξοπούλου, τον Γιώργο Μάρκουλη, τη Δήμητρα Μυλωνά και τη Λία Μίχου, σε ένα εκρηκτικό σχήμα που είναι φτιαγμένο για απόλυτη διασκέδαση. Αν είσαι fan της ελληνικής μουσικής και θες να περάσεις καλά με την παρέα σου, το Αγιονέρι είναι ο προορισμός σου.

Το μαγαζί βρίσκεται στη Φίλωνος 125, στο κέντρο του Πειραιά, και υπόσχεται ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ετοίμασε λοιπόν την παρέα σου, κάνε την κράτησή σου και ετοιμάσου για βραδιές που θα θυμάσαι. Από τις 4 Οκτώβρη, το Αγιονέρι σε περιμένει να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον Θανάση Βασιλάκο και την απίθανη ομάδα του. Μην το χάσεις!

Αγιονέρι Πειραιά: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Θανάσης Βασιλάκος;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024