211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: «Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να γυρίσεις»

Άννα Βίσση: «Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να γυρίσεις»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας για τη Μαρινέλλα.

Η Άννα Βίσση δεν άφησε ασχολίαστη την είδηση για την περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας, που έχει σοκάρει τον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό. Η μεγάλη ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου, κάτι που σκόρπισε ανησυχία.

Η Βίσση, γνωστή για την ευαισθησία και τη στήριξή της στους συναδέλφους της, επέλεξε να εκφράσει τη συμπαράστασή της δημόσια μέσα από το Instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία της Μαρινέλλας από συναυλία, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε. Θριάμβευσε και ακόμα μπορεί!!! Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να ξαναγυρίσεις».

Με λίγες λέξεις, η Άννα Βίσση κατάφερε να αποτυπώσει τον θαυμασμό της για τη σπουδαία καλλιτέχνιδα, αναγνωρίζοντας τη μακρόχρονη πορεία της Μαρινέλλας στον χώρο της μουσικής. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Άννα να στέκεται δίπλα στους συναδέλφους της, είτε σε χαρές είτε σε δύσκολες στιγμές.

Ο κόσμος της ελληνικής μουσικής, μαζί με αμέτρητους θαυμαστές, προσεύχεται για την ανάρρωση της Μαρινέλλας, μιας ερμηνεύτριας που έχει γράψει ιστορία. Το μήνυμα της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που εκφράζει όλη αυτή την αγάπη και στήριξη, δείχνει ότι η στήριξη ανάμεσα στους καλλιτέχνες είναι ισχυρή. Τώρα, το μόνο που όλοι εύχονται είναι να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή και να επιστρέψει στο σημείο που της αξίζει: στη σκηνή, μπροστά στο κοινό της.

Άννα Βίσση: «Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να γυρίσεις»

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024