211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η κατάστασή της στη ΜΕΘ

Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η κατάστασή της στη ΜΕΘ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η ερμηνεύτρια στη ΜΕΘ του «ΥΓΕΙΑ».

Η αγαπημένη Μαρινέλλα περνά δύσκολες ώρες, καθώς η κατάσταση της υγείας της φαίνεται να έχει επιδεινωθεί. Η θρυλική τραγουδίστρια βρισκόταν στο Ηρώδειο για μια συναυλία, όταν ξαφνικά κατέρρευσε στη σκηνή το βράδυ της Τετάρτης, ύστερα από ένα σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αν και αρχικά ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια, η κατάσταση επιδεινώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». Οι γιατροί παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξή της, καθώς οι πρώτες μέρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας της. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι από τα πιο σοβαρά, αφού προκαλεί αιμορραγία μέσα στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα την επικίνδυνη αύξηση της πίεσης.

Η μεταφορά της στο νοσοκομείο δεν ήταν εύκολη, καθώς το ασθενοφόρο έκανε περίπου 40 λεπτά για να φτάσει στο σημείο. Αυτό σίγουρα δημιούργησε ανησυχία στους θαυμαστές της, οι οποίοι παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της. Η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε ότι η Μαρινέλλα είναι ένας πολύ δυνατός οργανισμός, αλλά το συγκεκριμένο είδος εγκεφαλικού είναι εξαιρετικά δύσκολο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή της τις επόμενες μέρες.

Όλοι ελπίζουν σε μια θετική εξέλιξη για τη σπουδαία ερμηνεύτρια, ενώ οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την ανάρρωσή της. Οι θαυμαστές της στέλνουν την αγάπη τους, περιμένοντας ευχάριστα νέα. Ας ευχηθούμε πως θα σταθεί και πάλι δυνατή, όπως μας έχει αποδείξει τόσες φορές στο παρελθόν.

Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η κατάστασή της στη ΜΕΘ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024