211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νικηφόρος και Γιώργος Λιβάνης: Πού και πότε ξεκινούν εμφανίσεις;

Νικηφόρος και Γιώργος Λιβάνης: Πού και πότε ξεκινούν εμφανίσεις;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα πολύ δυναμικό δίδυμο ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω!

Είσαι έτοιμος για μια μαγευτική μουσική εμπειρία; Ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Λιβάνης ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν το κοινό με τις νέες τους εμφανίσεις! Η πρεμιέρα τους θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στο Ifigeneia Live Basement στη Θεσσαλονίκη, και είναι σίγουρο ότι θα σου μείνει αξέχαστη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις μοναδικές ερμηνείες τους. Τα Σάββατα, οι εμφανίσεις ξεκινούν στις 11:30 το βράδυ, ενώ τις Κυριακές οι πόρτες ανοίγουν νωρίς, από τις 9:00 το βράδυ. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, να χορέψεις και να τραγουδήσεις μαζί τους.

Και μην ξεχνάς, στην παρέα τους θα είναι και η guest καλεσμένη Μαλού, που θα προσθέσει μια επιπλέον νότα νεανικότητας στη νέα σειρά εμφανίσεων. Αν σου αρέσουν οι ζωντανές μουσικές παραστάσεις και θέλεις να ζήσεις ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο, αυτό είναι το μουσικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσεις. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να δεις από κοντά δύο από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής στην πρώτη τους συνεργασία επί σκηνής που θα ξεχωρίσει. Μη χάσεις την πρεμιέρα τους – σε περιμένουν με ανυπομονησία!

Νικηφόρος και Γιώργος Λιβάνης: Πού και πότε ξεκινούν εμφανίσεις;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024