211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Διασκέδασε με Μαζωνάκη – Ζευγαρά

Γιώργος Σαμπάνης: Διασκέδασε με Μαζωνάκη - Ζευγαρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και μοναδικές ερμηνείες!

Το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Σαμπάνης αποφάσισε να περάσει μια αξέχαστη βραδιά στο Fantasia, παρέα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο “Μαζώ”, όπως τον αποκαλούν οι φανς του, άνοιξε τη μουσική βραδιά με τη χαρακτηριστική του ενέργεια και ζωντάνια, καλωσορίζοντας τον Γιώργο Σαμπάνη στη σκηνή. Το κοινό ενθουσιάστηκε όταν οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σαμπάνη, όπως το “Δύσκολα Φεγγάρια” και το “Ένα Θαύμα”.

Η βραδιά δεν περιορίστηκε μόνο στη σύντομη συνεργασία τους. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, πάντα ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, παρουσίασε μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας την μοναδική του αισθητική με αμέτρητες επιτυχίες. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το Fantasia μετατρέπεται σε έναν μαγικό χώρο γεμάτο μουσική και συναισθήματα, και οι θαυμαστές δεν χάνουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν την εμπειρία.

Στη σειρά αυτή εμφανίσεων συμμετέχει και η Λένα Ζευγαρά, μια από τις πιο ταλαντούχες φωνές της γενιάς της, που ενθουσιάζει με τις μοναδικές της επιτυχίες αλλά και την ερμηνεία της. Μαζί τους, το κλίμα γίνεται ακόμα πιο ανεβαστικό, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας για όλους. Αν θέλεις να περάσεις καλά και να ακούσεις αγαπημένες επιτυχίες, μη χάσεις τις εμφανίσεις τους! Το Fantasia σε περιμένει κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Γιώργος Σαμπάνης: Διασκέδασε με Μαζωνάκη – Ζευγαρά

Mazonakis-Sampanis-Fantasia-2

Mazonakis-Sampanis-Fantasia-4

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024