211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ DAMES

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για μια μοναδική βραδιά στο Dames ο Γιώργος Τσαλίκης!

Ύστερα από την πρόσφατη εμφάνισή του στο ‘Ολα Ελληνικά, στο Χαλάνδρι, ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζεται για μια ακόμα μοναδική βραδιά στην Αθήνα και πάλι. Την ερχόμενη Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, ο διάσημος τραγουδιστής θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για μια και μόνο βραδιά σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια των νότιων προαστίων, το Dames, στη Γλυφάδα.

Στα πλαίσια του «Live Your Night», που διοργανώνει το μαγαζί κάθε Πέμπτη, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων του Ηλία Βρεττού -που ξεκίνησε το πρόγραμμά του και πάλι από τη σκηνή του Apotheke– θα εμφανιστεί και ο αγαπημένος, Γιώργος Τσαλίκης. Τη σκυτάλη παίρνει από τον Δημήτρη Καραδήμο, που ήταν ο τελευταίος τραγουδιστής που είχε φιλοξενήσει το αγαπημένο μαγαζί.

Ατελείωτες επιτυχίες και μοναδικό κέφι περιμένουν τους θαμώνες του κέντρου που θα παραβρεθούν αύριο εκεί, ξεσηκώνοντάς μας για τα καλά. Όλα αυτά, λίγες μόλις μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Fix, όπου θα εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Στικούδη. Μοναδικές μουσικές εμπειρίες περιμένουν και τους Θεσσαλονικείς, από τις 20 Νοεμβρίου, οπότε και είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους. Προς το παρόν, το κινό της Αθήνας έχει ακόμα μια ευκαιρία να τον απολαύσει.

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024