211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άντζελα Δημητρίου: Βάφτισε την εγγονή της

Άντζελα Δημητρίου: Βάφτισε την εγγονή της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αυτή η βάφτιση ήταν σίγουρα μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη.

Μια ξεχωριστή μέρα έζησε η Άντζελα Δημητρίου, καθώς η εγγονή της, Αγγελική – Μιχαέλα, βαπτίστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου σε μια όμορφη εκκλησία στην Πλάκα, και η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και συγκίνηση.

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη, και ο σύζυγός της, Φώτης Λιώσης, διοργάνωσαν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για την 1χρονη κορούλα τους, και φυσικά, η Άντζελα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής, με την αγάπη της για την εγγονή της να είναι έκδηλη.

Μετά τη βάφτιση, η ιδιαίτερη στιγμή συνεχίστηκε σε ένα πανέμορφο κτήμα, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν μέχρι το πρωί! Η διασκέδαση ήταν αναπόφευκτη, με μουσικές και τραγούδια που έδωσαν μια ξεχωριστή πινελιά στη βραδιά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές και φίλοι της Άντζελας, όπως ο Αντύπας, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Σταμάτης Γονίδης και η Κέλλυ Κελλεκίδου. Όλοι τους ήρθαν να γιορτάσουν αυτή τη μοναδική στιγμή και να στηρίξουν την οικογένεια.

Αυτή η βάφτιση ήταν σίγουρα μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη, γεμάτη χαμόγελα, αγάπη και μουσική. Η Άντζελα Δημητρίου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η οικογένεια και οι όμορφες στιγμές είναι το πιο πολύτιμο για εκείνη.

Άντζελα Δημητρίου: Βάφτισε την εγγονή της

6Z3A9696

6Z3A9690

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024