211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δήμος Αναστασιάδης: Πότε κυκλοφορεί το «Στα λόγια μείναμε»;

Δήμος Αναστασιάδης: Πότε κυκλοφορεί το «Στα λόγια μείναμε»;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφει με νέο τραγούδι και ερωτική διάθεση – Πότε θα το ακούσεις;

Ο Δήμος Αναστασιάδης επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με το νέο του τραγούδι «Στα λόγια μείναμε». Αν αναρωτιέσαι πότε μπορείς να το ακούσεις, σε έχω καλυμμένο! Από την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα παίζει αποκλειστικά στον Μελωδία 102.4, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού και του music video έρχεται την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από την Panik Records.

Το κομμάτι αυτό, σε μουσική του ίδιου του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, είναι ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο που περιγράφει έναν έρωτα που «έμεινε στα λόγια». Είναι λίγο διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αλλά αυτό κάνει την αναμονή ακόμα πιο μεγάλη. Στην παραγωγή του «Στα λόγια μείναμε» βρίσκεται ο Κώστας Καλημέρης, που υπόσχεται να δώσει μια φρέσκια νότα στον ήχο του τραγουδιού, διατηρώντας όμως την κλασική του βάση.

Λίγο ακόμα υπομονή λοιπόν, και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το νέο τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη θα είναι διαθέσιμο μαζί με το music video του. Μέχρι τότε, μπορείς να το ακούσεις πρώτος στον Μελωδία 102.4 για να μπεις στο κλίμα! Λίγες μέρες ακόμα έμειναν για τη νέα κυκλοφορία του αγαπημένου καλλιτέχνη που θα γίνει ακόμα ένα hit.

Δήμος Αναστασιάδης: Πότε κυκλοφορεί το «Στα λόγια μείναμε»;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024