211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για την απουσία του από τη συναυλία με τη Μαρινέλλα

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για απουσία από συναυλία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ειλικρινής απάντηση του τραγουδιστή και η εξήγηση για την απουσία του από την πολυαναμενόμενη συναυλία στο Ηρώδειο.

Ο Χρήστος Μάστορας ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, αλλά η απουσία του από την πρόβα προκάλεσε ερωτήματα και σχόλια. Αρχικά, φήμες έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια της μεγάλης ερμηνεύτριας, γεγονός που φούντωσε τις συζητήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα δεν άργησε να έρθει και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο γνωστός τραγουδιστής, με ανάρτησή του στα social media, εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από τη συναυλία και διέψευσε κάθε πιθανή παρεξήγηση.

Όπως αποκάλυψε, ένας ξαφνικός λόγος υγείας τον εμπόδισε να παρευρεθεί στη δεύτερη πρόβα και τελικά να συμμετάσχει στη συναυλία. Με σεβασμό και ευγένεια, εξέφρασε τη λύπη του για την αδυναμία του να σταθεί δίπλα στη Μαρινέλλα, αλλά ευχαρίστησε θερμά τη μεγάλη ερμηνεύτρια για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να εμφανιστώ δίπλα σε μια τόσο σπουδαία καλλιτέχνιδα», ανέφερε. Τόνισε, επίσης, πως οι θεατές που θα βρεθούν στο Ηρώδειο θα ζήσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία, ακόμη και χωρίς τη δική του παρουσία.

Ο Χρήστος Μάστορας έδειξε ότι, παρόλο που δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην εκδήλωση, διατηρεί απόλυτο σεβασμό τόσο για τη Μαρινέλλα όσο και για το κοινό. Έτσι, με μια απλή, αλλά ειλικρινή δήλωση, ξεκαθάρισε την κατάσταση και έδωσε τέλος στις όποιες φήμες.

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για την απουσία του από τη συναυλία με τη Μαρινέλλα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024