211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Μποφίλιου: Αντιδράσεις για την εμφάνισή της στον Λυκαβηττό

Νατάσα Μποφίλιου: Αντιδράσεις για την εμφάνισή της στον Λυκαβηττό
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια έντονη δήλωση κατά του φασισμού.

Η Νατάσα Μποφίλιου εμφανίστηκε στον Λυκαβηττό και η εμφάνιση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, και για άλλη μια φορά, έγινε το θέμα συζήτησης. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή την επέτειο των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια έντονη δήλωση κατά του φασισμού, λέγοντας: «Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον». Ωστόσο, η προσοχή κάποιων δεν έπεσε στα λόγια της, αλλά στο ακριβό φόρεμά της, το οποίο σχολιάστηκε έντονα στα social media.

Κάποιοι χρήστες, αντί να εστιάσουν στο μήνυμα, έκαναν κριτική για το γεγονός ότι φορούσε ένα φόρεμα που υποτίθεται ότι κόστιζε 2.000 ευρώ. Σχόλια όπως «Τσακίζεις φασίστες με μετάξι και σατέν;» έκαναν την εμφάνισή τους, δείχνοντας πως η εμφάνιση της τραγουδίστριας επισκίασε το μήνυμά της για κάποιους.

Παρ’ όλα αυτά, άλλοι, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, υποστήριξαν τη Μποφίλιου. Σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν πρέπει να εστιάζουμε στα ρούχα της, αλλά στο μήνυμά της. «Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε όπως όφειλε», τόνισε, αναδεικνύοντας πως τέτοια σχόλια αποπροσανατολίζουν από τη συζήτηση για τον φασισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Μποφίλιου αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την εμφάνισή της. Πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο, όταν φωτογραφήθηκε για μια εταιρεία ρούχων στο Λονδίνο. Φαίνεται πως η τραγουδίστρια συχνά προκαλεί συζητήσεις, όχι μόνο για τις πολιτικές της απόψεις αλλά και για τις στιλιστικές της επιλογές.

Νατάσα Μποφίλιου: Αντιδράσεις για την εμφάνισή της στον Λυκαβηττό

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024